Ring ~ MERCIER Gouden 14 karaats ring met Saffier en diamant

Design:
Tworzenie stron internetowych

Fotograf Poznań

Ring ~ MERCIER Gouden 14 karaats ring met Saffier en diamant

Ring ~ MERCIER Gouden 14 karaats ring met Saffier en diamant
Ring ~ MERCIER Gouden 14 karaats ring met Saffier en diamant Ring ~ MERCIER Gouden 14 karaats ring met Saffier en diamant Ring ~ MERCIER Gouden 14 karaats ring met Saffier en diamant Ring ~ MERCIER Gouden 14 karaats ring met Saffier en diamant Ring ~ MERCIER Gouden 14 karaats ring met Saffier en diamant Ring ~ MERCIER Gouden 14 karaats ring met Saffier en diamant Ring ~ MERCIER Gouden 14 karaats ring met Saffier en diamant Ring ~ MERCIER Gouden 14 karaats ring met Saffier en diamant Ring ~ MERCIER Gouden 14 karaats ring met Saffier en diamant Ring ~ MERCIER Gouden 14 karaats ring met Saffier en diamant Ring ~ MERCIER Gouden 14 karaats ring met Saffier en diamant Ring ~ MERCIER Gouden 14 karaats ring met Saffier en diamant Ring ~ MERCIER Gouden 14 karaats ring met Saffier en diamant Ring ~ MERCIER Gouden 14 karaats ring met Saffier en diamant
Model: Gouden 14 karaats ring met Saffier en diamant
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 2.900,00€ 2.450,00€

Beschikbare opties:


Maat:

Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Gouden 14 karaats ring met Saffier en diamant (2.50 crt Saffier en 0.35 crt VVS) voor €2900.-

Unieke en schitterende 14 karaats geelgouden ring met een saffier (2.50 crt) in het midden en schitterende diamant edelstenen (0.35 crt vvs) in geelgouden bladeren rondom. De handgemaakte geelgouden ring is voorzien van een unieke design. Een Elegant sieraad voor elke outfit. Te combineren met iedere outfit en daardoor echt een sieraad waar uw heel veel complimenten en plezier van zult hebben. Een echte eye catcher voor bijzondere gelegenheden. Verzorgd sieraad met een prachtige uitstraling. Beschikbaar in de ringmaat 17.5 en 18. Uiteraard voorzien van Nederlands Goudkeurmerk 585. Bij het aanschaffen ontvangt u bij dit sieraad een officieel certificaat van echtheid voor de diamanten en de saffier. U ontvangt dit sieraad in een luxe giftbox. 

Grootte Saffier circa:
Lengte 10mm
Breedte 6mm

Afmeting Ring circa:
Lengte 16mm
Breedte 23mm

Indien gewenst kan er ook in 2/3 termijnen worden betaald.

Producten worden direct verzonden, na ontvangst van betaling.
Voor meer vragen kunt u ons altijd gerust mailen.


Al 40 jaar hebben wij ambachtelijke ervaring. Sinds 1995 leveren wij niet alleen op hoog niveau ambachtelijk werk, maar zijn wij ook meester in het bewerken en opknappen van uw oude juwelen en sieraden. Van uw oude sieraden kunnen wij nieuwe maken, geheel naar uw eigen wensen. Tevens ontwerpen en verkopen wij diverse juwelen en sieraden.

Tags:
Powered By OpenCart
Juwelier & Goudsmid van Hogehil © 2019