Over Goudsmid van Hogehil

Design:
Tworzenie stron internetowych

Fotograf Poznań

Over Goudsmid van Hogehil

Bij Goudsmid van Hogehil vinden we het heel erg belangrijk om u een sieraad te bieden waar u gelukkig van wordt. Waarmee u uw mooi voelt met een persoonlijke betekenis. Al onze sieraden worden bewust in exclusieve oplages handgemaakt op maat, zodat elke ring, oorbel, ketting, hanger, trouwringen of armband uniek is. We vertellen je graag het verhaal achter deze sieraden, de materialen en hun betekenis.


Al 40 jaar hebben wij ambachtelijke ervaring. Sinds 1995 leveren wij niet alleen op hoog niveau ambachtelijk werk, maar zijn wij ook meester in het bewerken en opknappen van uw oude juwelen en sieraden. Van uw oude sieraden kunnen wij nieuwe maken, geheel naar uw eigen wensen. Tevens ontwerpen en verkopen wij diverse juwelen en sieraden.


We hopen dat u geïnspireerd raakt door deze verhalen en met plezier uw unieke sieraad uitkiest. Of stel zelf uw eigen sieraad samen en creëer zo een tastbare herinnering aan speciale momenten. Wij gaan met liefde aan de slag: de ontwerper van het sieraad, de ambachtelijke goudsmid die uw sieraad maakt, de graveerder die uw tekst erin graveerd en ons inpakteam dat uiteindelijk alles prachtig verpakt.


Gelieve ons via de mail te benaderen:
E-mail: info@goudsmidvanhogehil.nl


Ingeschreven onder Kvknummer: 61501204

Powered By OpenCart
Juwelier & Goudsmid van Hogehil © 2023